duminică, 29 august 2010

Fotomodele pentru servit cafeaua

"Acceptă şansa de a intra în lumea modei! Îmbină celebritatea cu succesul financiar! Explorează arta modei pentru a fi mai bun şi mai frumos. Experienţa ta unică alături de tineri plini de entuziasm, fantezie şi graţie", aşa sună anunţul prin care o firmă din Bucureşti recrutează fotomodele în municipiul Piatra-Neamţ. Tentant pentru sutele de tinere care visează să facă o carieră în modeling.
Tentant a fost şi pentru Ioana G., o adolescentă din oraş care, atrasă de mirajul catwalk-ului, s-a dus la punctul de lucru al SC Arte Casting International SRL, din bulevardul Decebal, numărul 12, şi a încheiat un contract de reprezentare. A plătit o taxă de înscriere, de 50 de lei şi o primă rată de 50 de euro din totalul de 198 de euro ceruţi de cei de la firmă. Numai că, după ce a dat banii, fata a observat că bonurile fiscale primite pentru respectivele sume erau antedatate şi emise pe o altă societate comercială. De aici au apărut primele suspiciuni care, potrivit pietrencei, s-au dovedit a fi începutul descoperirii unei înşelăciuni de proporţii, practicată la scară naţională.

Victime recrutate din stradă

Ioana ne-a povestit cum firma din Bucureşti, prin reprezentanţii pe care îi are în Piatra-Neamţ, îşi atrag viitoarele victime prin împărţirea de fluturaşi pe stradă şi promisiuni fanteziste. Promisiuni în care a crezut şi ea, până şi-a dat seama că ceva este putred în toată această afacere.
"În ziua de 28 iulie, am fost acostată pe stradă de o persoană de la firma «Arte Casting International», am fost invitată în interiorul sediului punctului de lucru al acesteia, iar acolo mi s-a oferit şansa de a intra în lumea modelingului. Pentru început mi s-au cerut 50 de lei, reprezentând o taxă de înscriere şi postare a unei fotografii pe site-ul firmei. Am plătit acea taxă de înscriere, iar apoi, după aproximativ o lună, mai exact pe data de 25 august, am fost sunată de un reprezentant al firmei şi rugată să mă prezint la un interviu. Am acceptat şi m-am dus acolo. Mi s-au cerut, atunci, alţi 198 de euro, pentru promovare, fotografii şi altele. Am plătit prima rată de 50 de euro şi am plecat. Ajunsă acasă am verificat pe internet societatea în cauză şi am constatat faptul că această firmă a fost înfiinţată pe 12 august anul acesta. Atunci au apărut suspiciunile şi am verificat bonurile fiscale care mi-au fost date în data de 28 iulie şi 30 iulie. Am observat, cu surprindere, că şi codul fiscal diferă de la un bon la altul, precum şi că bonurile au fost tăiate înainte ca firma să fi fost înfiinţată. De aceea, vă rog să luaţi măsurile de rigoare în acest caz, pentru a nu mai fi şi alte persoane care să cadă victime acestei excrocherii", declară Ioana G., în plângerea adresată conducerii Gărzii Financiare Neamţ.

Contract de închiriere în numele unei firme inexistente

Potrivit datelor furnizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, societatea Arte Casting International are un capital social de 200 de lei şi a fost înfiinţată la data de 12 august, având sediul declarat în Bucureşti. Ca obiect principal de activitate, firma are trecut "activităţi ale agenţiilor de publicitate", iar la obiecte secundare declarate: "activiăţi fotografice, de design specializat, de studiere a pieţei şi de sondare a opiniei publice precum şi servicii de reprezentare media". Conform aceleiaşi surse, firma are un punct de lucru închiriat în Piatra-Neamţ, prin contractul de închiriere numărul 59.636. Numai că, acest contract, încheiat pe numele societăţii, a fost făcut pe data de 9 august, dată la care firma nici nu era înfiinţată pentru că, aşa cum arată şi Ministerul Finanţelor, SC Arte Casting International a luat fiinţă abia trei zile mai târziu...
Firma de modeling bucureşteană, incriminată de pietreanca Ioana G., figurează ca având-o administrator pe Ana Maria Feher, de 23 de ani, din oraşul Lupeni (judeţul Hunedoara), iar ca asociat pe Florin Adrian Moldovan, în vârstă de 20 de ani (din municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş).
Am încercat să-i contactăm pe cei doi reprezentanţi, însă, la numărul de mobil postat la "date de contact" a răspuns Laurian Romian. Bărbatul, care s-a recomandat a fi un angajat din Baia Mare, era la curent cu acuzaţiile aduse de tânăra din Piatra-Neamţ. El a susţinut că lucrurile nu stau deloc aşa cum a declarat Ioana G. şi că societatea funcţionează perfect legal. "Acea tânără a încheiat un contract de reprezentare cu noi, după care s-a răzgândit şi a venit la punctul de lucru din oraşul dumneavoastră, împreună cu prietenul ei, şi ne-a acuzat că am înşelat-o. Ne-au cerut zece milioane de lei vechi ca să nu depună plângere la Poliţie şi la Garda Financiară împotriva noastră. Am martori că ne-a şantajat. Puteam foarte bine să-i facem noi plângere, însă am preferat să reziliem contractul, pe cale amiabilă, şi i-am restituit sumele achitate la noi. Cât despre cele două bonuri fiscale antedatate, explicaţia este foarte simplă. Bonurile au fost emise pe numele fostei societăţi «Arte Casting Models», care acum nu mai funcţionează, iar contractele încheiate înainte, pe numele aceleiaşi firme, urmează să fie transferate pe SC «Arte Casting International». Nu este nimic ilegal", a spus Romian.

Punct de lucru invizibil

Studiind bonurile fiscale care i-au fost date pietrencei reclamante se observă că acestea sunt emise pe două firme diferite, care au însă acelaşi punct de lucru, inexistent însă la data emiterii primelor două bonuri. Astfel, Ioana G. a primit un bon fiscal datat 28 iulie şi altul datat 30 iulie, ambele emise pe SC Arte Casting Models, cu punct de lucru în bulevardul Decebal numărul 12. Numai că, la acea vreme, nu exista niciun contract de închiriere pentru acel spaţiu, contractul fiind încheiat abia la data de 9 august. Abia al treilea bon fiscal a fost emis pe SC Arte Casting International, firma având acelaşi punct de lucru din oraş.

198 de euro - 15 fotografii

Contractul pe care l-a încheiat Ioana G. cu firma din Bucureşti urma să fie valabil un an, perioadă în care tânăra ar fi trebuit să fie la dispoziţia reprezentanţilor societăţii, pentru fotografii, reclame radio sau video, prezentări de modă, apariţii scenice de toate tipurile, ba chiar şi activităţi de împărţire a materialelor promoţionale pe stradă sau de servire a cafelelor la diverse evenimente. Acestea sunt obiectele respectivului contract. Totodată, în schimbul a 198 de euro, care puteau fi achitaţi în trei rate, pietreanca urma să primească... 15 fotografii, puse într-un album profesional". Cam scump, nu credeţi?
Aşa şi-a spus şi Ioana în momentul în care a observat neconcordanţele dintre bonurile fiscale pe care le-a primit şi a decis să rezilieze contractul şi să-i anunţe pe oamenii legii. Dar nu este singura care a fost "furată" de mirajul unei cariere în lumea modei. O altă adolescentă, fiica unei angajate a Oficiului pentru Protecţia Consumatorului Neamţ, a făcut aceeaşi alegere şi a plătit banii pentru o şedinţă foto care s-a materializat în aceleaşi 15 fotografii. În situaţia ei mai sunt, de asemenea, zeci de tinere, din mai multe judeţe ale ţării.

Modele cu vârste cuprinse între o lună şi... 40 de ani

Pe site-ul de promovare a celor două firme (Arte Casting International şi Arte Casting Models), doritorilor li se promite o carieră în modeling indiferent de vârsta, etnia sau naţionalitatea pe care o au. Altfel spus, poţi deveni fotomodel, dacă ar fi să credem prezentarea acestora, chiar dacă ai vârsta de doar două luni (bebeluşii minune) ori de 40 de ani (că doar frumuseţea nu are vârstă, după cum zice proverbul).
Citiţi şi vă minunaţi: "Bine aţi venit pe portalul nostru. Este site-ul oficial al Arte Casting Models, agenţie de modeling şi publicitate. Scopul nostru este de a vă oferi servicii prompte şi oneste la cele mai înalte standarde. Arte Casting Models se doreşte oportunitatea perfectă şi cea mai puţin costisitoare, prin care orice fată, băiat sau copil îşi poate construi o carieră de model. Explorează arta modei pentru a fi mai bun şi mai frumos. Aici vei avea o experienţă unică alături de o echipă de tineri plini de entuziasm, fantezie şi graţie, unde vei putea îmbina celebritatea cu succesul financiar. Arte Casting Models are potenţial de succes în industria de modeling şi spoturi publicitare în continuă expansiune. Reprezentăm ambele sexe, de la vârste fragede de o lună, până la 40 de ani, de orice etnie şi naţionalitate. Este de datoria noastră să promovăm modelele cu care colaborăm; agenţia câştigă exclusiv din comisioanele percepute din colaborările făcute între model şi client".

185 de comentarii:

 1. e o firma fantoma sau o firma pe care pot sa ma asigur ca no sami se intample nimic

  RăspundeţiȘtergere
 2. ma alatur celor care si`au luat teapa..
  eu am ramas cu 3 milioane la ei..
  acum am observat ca s`au mutat din piatra

  RăspundeţiȘtergere
 3. Daca va intereseaza acum sunt la iasi in Piata Unirii si deja au inceput sa faca victime....

  RăspundeţiȘtergere
 4. Din surse sigure va zic ca nu sunt in Iasi...sunt in Suceava...probabil exista si in Iasi agentii...dar nu aceasta...eu m-am intalnit cu ei,am fost abordat la Suceava in zona Casei de Cultura:)

  RăspundeţiȘtergere
 5. Sunt in Piata Unirii,va zic sigur,abordeaza tipe singure si apoi le invita inauntru.

  RăspundeţiȘtergere
 6. m-am intalnit si eu cu ei ieri in Piata Unirii in Iasi si mi-au cerut 60 de lei sau ceva de genul.le-am spus ca ma mai gandesc si ca nu am bani la mine oricum si a ramas sa ma duc maine sa dau banii.dar mi s-a parut un pic ciudat asa ca am dat si eu un search pe google acasa.m-am lamurit.mai bine tin banii pt mine

  RăspundeţiȘtergere
 7. sunt peste tot...sunt sigur si la iasi...niste javre ordinare

  RăspundeţiȘtergere
 8. Mda... Sunt in Iasi. Am fost abordat azi. Am platit un avans de 20 de lei si sa fie saantosi, sa se inece cu banii, ca nu ma mai duc.
  Era oricum prea ciudat. Tipii si tipele respective erau prea tampiti ca sa fie reprezentantii unei firme. :|

  RăspundeţiȘtergere
 9. pfff....io macar am facut bine k am platit doar 20 lei. nu o sa le raspund la telefon, multumesc pentru informatii

  RăspundeţiȘtergere
 10. sunt la iasi deocamdata...am fost si eu acolo..din fericire am platit doar un avans de 20 lei...orikum...multumesc pentru informatii

  RăspundeţiȘtergere
 11. Ma bucur ca v-au ajutat informatiile din acest articol, sper sa nu fie si alte persoane care sa cada in plasa acestor mincinosi.

  RăspundeţiȘtergere
 12. da da sunt in iasi...m-am intalnit si eu cu ei astazi in piata unirii...si mi s-au parut cam ciudati pt a reprezenta o agentie de casting...erau prea insistenti....aveti grija:*:*:*

  RăspundeţiȘtergere
 13. daca nu cautam informatii despre asta si nu gaseam aceste comentarii cadeam si eu in capcana lor...m-au acostat azi pe la piata unirii ... sunt in iasi...

  RăspundeţiȘtergere
 14. Sunt la Iasi in Piata Unirii, au vrut sa ma inscrie iarasi...ca sa vezi ce tupeu...m-am lasat dus de acelasi tip in sediul..aceasi angajati...aceleasi fetze de nenorociti..!

  RăspundeţiȘtergere
 15. Da intr-adevar firma e acum in Iasi...ieri m-au luat si pe mine in "minunatul" lor sediu. Din pacate am platit acea taxa de 60 de lei. Chiar astazi m-au sunat sa ma cheme maine la sediul lor ca sa vorbim despre asa zisa promovare pe care ar urma sa mi-o faca...Noroc ca am gasit aici informatii despre aceasta firma ca mi se parea cam suspect..

  RăspundeţiȘtergere
 16. si eu tot din iasi sunt, cred ca o sa rog 4-5 amici mai cu tupeu sa-i ia oleaca la suturi,pumni si bate din Piata Unirii pana pe Independentei si inapoi daca asa merge treba, erau sa ma pacaleasca si pe mine fetele alea care merita urmarite si racolate =))

  RăspundeţiȘtergere
 17. eu deja am pierdut 3oo lei. da, sunt in Piata Unirii. evitati cat puteti.

  RăspundeţiȘtergere
 18. Promovati, daca aveti posibilitatea, acest articol, pentru a evita ca si alte persoane sa fie pacalite, asa cum a patit Dorina si altii... La noi, la Neamt, fenomenul a fost stopat dupa ce am prezentat in presa acest material. Poate va avea efect si in alte judete!

  RăspundeţiȘtergere
 19. http://i55.tinypic.com/aqx6a.jpg
  Poza cu ei

  RăspundeţiȘtergere
 20. m-a oprit azi un tip in statia de pe independentei sa-mi prezinte "oferta" .parca era un vanzator din piata cug si facea reclama la cartofi! dar...dupa ce mi-a aratat sediul (si am vazut ca exista! ) am intrat visatoare la cariera mea de modeling:)) sediul e destul de nice, iar fetele de acolo prezinta mai multa incredere decat golanii de afara. dar totusi... cand mi-a spus ca "imi pierd posibilitatea acestei oportunitati de cariera daca nu platesc pe loc suma de 60 lei" au aparut celelalte semne de intrebare... ce sa zic,imi pare rau pentru cei care au pierdut bani si... mai multa atentie data viitoare! pentru ca astfel de inselatorii nu sunt niciodata stopate!

  RăspundeţiȘtergere
 21. si eu am fost acostata Vineri in Piata Unirii ,si am vorbit cu "Raluca".Nu le-am dat nici un ban, norocu meu ca v-am gasit pe voi.Mersi mult!

  RăspundeţiȘtergere
 22. ce fac daca am semnat contractul si am platit 25 euro? daca renunt, si ma pun sa achit contractul? dati-mi un sfat, va rog...

  RăspundeţiȘtergere
 23. Daca ai semnat contractul si ai platit doar o prima transa, spune-le ca vrei sa-l reziliezi, cere-ti banii inapoi, iar daca refuza spune-le ca faci plangere la Politie, pentru inselaciune. La noi, in Neamt, asa au reusit cateva persoane sa-si recupereze o parte din bani. Oricum, ideea este sa nu mai achiti nimic, deoarece sunt excroci.

  RăspundeţiȘtergere
 24. Buna.Sunt una dintre victime.La fel ca si "between two lungs"am semnat contractul si am platit doar 23euro.Ca sa reziliez contractul mi s-a spus ca trebuie sa platesc intreaga suma a cntractului,articolul 7,daca nu vom ajunge in instanta.Iar ca sa-i acuz de inselaciune imi trebuie dovezi.Ce pot face?

  RăspundeţiȘtergere
 25. Pentru toti cei care ati platit deja o transa: nu mai achitati nimic! Incearca doar sa va sperie ca va vor da in judecata! Asa au facut si la Neamt, iar cei care au fost amenintati au venit la mine, la ziar, le-am explicat situatia din punct de vedere juridic, iar cand au depus si prima plangere la Parchet pentru inselaciune, impotriva firmei acestea, astia care agata "fotomodele" si va tepuiesc au fugit din Neamt. Acum vad ca fac "ravagii" la Iasi.

  RăspundeţiȘtergere
 26. acest site nu este decat o modalitate de a face publicitate negativa acestei agentii in favoarea altora care existau in neamt;) trebuie sa fiti constienti ca vedeta nu ajungi chiar peste noapte...trebuie sa existe o perioada de promovare...si daca intr-adevar au plecat din neamt v-ati gandit ca este din cauza voastra care ii tot blamati??!!e logic ca nu iti poti desfasura actvitatea in conditii normale daca se desfasoara o "camapanie" as putea zice de denigrare...e vina voastra!!!instinctul acela de turma...daca unul zice ceva vin toti apoi cu afirmatii ca asa este,dar nici macar nu se stie cine este in spatele acestei postari...asteptati sa vedeti rezulatele inainte sa va grabiti cu afirmatii...apoi comentati daca o sa mai aveti ce comenta;)

  RăspundeţiȘtergere
 27. De-al naibii o sa dau 200 de parai la Arte Casting Models (ca nu ma fac banii pe mine)asa de dragul celor curiosi, merg pe "totul sau nimic" si daca e de castigat mai mult decat de pierdut oare cum o sa reactioneze cei sfiosi,nu va temeti ca nu va racoleaza pentru Cipru,deschideti ochii larg si ganditi-va ca totul e pe bune!

  RăspundeţiȘtergere
 28. Pentru cei interesati, voi face publice, in curant, numerele de telefon mobil ale celor din Neamt care au fost pacaliti, dupa ce le obtin acordul, precum si copii dupa plangerile depuse la Politie si Parchet. de asemenea, voi publica si doua din rezolutiile penale prin care s-a dispus inceperea urmaririi penale pentru inselaciune si abuz de incredere. Asta ca sa nu va mai lasati pacaliti de sfaturile "agitatorilor"

  RăspundeţiȘtergere
 29. voi chiar credeti ca daca ar exista toate aceste plangeri si cercetari ar mai exista firma?hai sa fim seriosi!:)iar tu domnul mihai sava,domnul ziarist care stii atat de multe, nu cumva o plangere facuta la politie are caracter de confidentialitate? cum ai putea sa o postezi pe site?? si apropo, daca tot vorbesti de acordul persoanelor de a le posta nr de tel,pentru linkul acela "poza cu ei" ai acordul de a posta poze cu ei??nu cred...asa ca doar arunci vb in vant,fara a avea niste dovezi palpabile;)

  RăspundeţiȘtergere
 30. din cate vad aici am senzatia ca sunt selectate comentariile, nu sunt postate toate.d c????

  RăspundeţiȘtergere
 31. poate ca domnul mihai sava marele ziarist de investigatii si-a dat seama ca a gafat:)):))cati bani ai primit sa postezi articolul acesta?:))mai bine apuca-te de altceva ca esti praf:)) se vede dupa cum scrii cat de ziarist esti:)))

  RăspundeţiȘtergere
 32. articoloul acesta contine fffff multe inventii,se vede cat de prost iti faci treaba si ca orice ziarist care inceraca sa obtina succes faci din tantar armasar...dar si cand va veni vremea sa raspunzi pentru ce ai scris,ti se pot cere si daune...daca stai ascuns in apatele unui nume ireal din punctul meu de vedere nu ai nicio valoare:)

  RăspundeţiȘtergere
 33. auzi "punct de lucru invizibil"! suntem in anul 2011 aproape...credeti ca se poate lucra ca in jungla? in orice firma exista controale oficiale.si cu siguranta nu ar fi putut sa isi faca treaba daca nu ar fi fost in regula totul

  RăspundeţiȘtergere
 34. buna sunt din neamt si sunt studenta in Iasi...va spun sigur ca exista si in Iasi in piata unirii...si eu am luat aceeasi teapa...mi-am dat seama dupa ce am verificat firma care teoretic, nici macar nu are filiala in Iasi.....as vrea sa stiu daca imi voi recupera banii???poate cineva sa-mi zica??voi ati incercat?

  RăspundeţiȘtergere
 35. mda, acum vad si eu, eu sunt student in Iasi si azi am fost abordat si eu de ei in Piata Unirii, de un tip, care mi-a zis despre casting si care mi-a dat un fluturas cu scopul sa-l urmez inauntru sa-mi prezinte despre ce e vorba, eu mi-am dat seama de la inceput, dupa cum arata el, ca ceva nu e in ordine, parea asa cam ciudatel, de asta am ezitat prima oara sa-l urmez, dar, la insistentele lui am decis pana la urma sa-l urmez, si am zis "hai sa vedem despre ce e vorba", expresie care mi-a apreciat-o, cica mi-a zis ca-i place cum gandesc :)), iar inauntru am dat de o tipa care m-a condus pe niste scari, la etaj, intr-o camera spatioasa, unde mi-a prezentat toata chestia, mi-a facut complimente, ca cica arat bine, am parul frumos :)) si ca sunt potrivit pentru asta si, bineinteles a venit si partea cu banii, cu garantia, de 60 lei pe care, nu-i aveam la mine la momentu ala, apoi mi-a cerut macar 20 de lei, dar i-am spus ca nici atat nu am(dar aveam) si mi-a scris doar numele intr-un tabel, urmand sa vin in alta zi sa dau garantia. Normal mi s-a parut suspicios, mai ales ca nu s-a raportat deloc la inaltime, lucru care conteaza in modeling, eu nefiind suficient de inalt pentru asa ceva si imediat cum am ajuns acasa am cautat rapid pe net sa cercetez respectiva firma si, dupa cum m-am astepat, am descoperit aici si nu numai, ca este teapa. Sincer, imi pare bine ca, nu am ajuns victima, nici macar 20 de lei nu am dat, si-mi pare rau pentru ceilalti care-au pierdut bani din cauza lor.

  RăspundeţiȘtergere
 36. mai voi chiar nu va dati seama ca acest articol este o mare prsotie???prezinta undeva vreo dovada palpabila??si eu pot sa scriu un blog in care sa zic k botezatu da teapa,nimeni nu ma impiedica sa fac asta,mai ales atat timp cat nimeni nu imi stie identitatea reala:) vorbele nu fac 2 lei...oricine poate scrie aici.poate fi si o singura persoana care da numai comentarii negative.dar dovezile unde sunt?

  RăspundeţiȘtergere
 37. Cei care doresc sa depuna plangere la Politie, dat fiind faptul ca au fost tepuiti de aceasta firma, sunt rugati sa ma contacteze pe adresa de e-mail; de asemenea, cei care fac comentarii, atat pozitive cat si negative, sunt rugati sa-si afiseze identitatea. La nivelul judetelor Neamt, Bihor si Suceava deja au fost stranse 18 plangeri care urmeaza sa fie inaintate parchetului de reprezentatntul ANICADO Neamt - Alexandru Galusca. Dumnealui asigura asistenta juridica, gratuit, din fondurile Asociatiei Nationale Impotriva Coruptiei, Abuzurilor si pentru Drepturile Omului.

  RăspundeţiȘtergere
 38. ASOCIATIA NATIONALA IMPOTRIVA CORUPTIEI, ABUZURILOR SI PENTRU DREPTURILE OMULUI (A.N.I.C.A.D.O.) - NEAMT
  Adresa: Str. Aleea Ulmilor 38, bl.C19(38), sc.D, ap.79, Piatra Neamţ
  Piatra-Neamt-Neamt
  Tel/fax: Tel: 0745672078, 0741587438
  E-mail: anicadonordest@yahoo.com
  Web site: - -
  Persoane de contact: Galusca Alexandru - presedinte
  Bejenaru Liana - vice-presedinte (consilier juridic)
  Ardeleanu Bogdan - vice-presedinte (psiholog)
  Tip organizaţie asociaţie
  Anul infiinţării 2005
  Actul normativ în baza căruia funcţionează
  O. G. nr. 26/2000

  RăspundeţiȘtergere
 39. "de asemenea, cei care fac comentarii, atat pozitive cat si negative, sunt rugati sa-si afiseze identitatea".ma intreba oare identitatea sub care scrii este cea reala?

  RăspundeţiȘtergere
 40. da te-ai scos frumosss...cat de bun esti,ai facut investigatii...ai dat niste date de contact pentru a se face plangeri...faci tu o rascoala acum:)):))daca nu exista plangeri pentru a le posta asa cum ai zis hai sa facem!! nu?:))) sa avem ce posta.ca poate ajungi si tu cunoscut prin camapania pe care ai demarat-o:))bravo bravo!!!:))

  RăspundeţiȘtergere
 41. Identitatea mea este cea reala, poate fi verificata!

  RăspundeţiȘtergere
 42. unde pot gasi adresa ta de e-mail?as putea sa cer si eu cateva sfaturi:)

  RăspundeţiȘtergere
 43. Date de contact departamentinvestigatii@yahoo.com sau sri.neamt@gmail.com

  RăspundeţiȘtergere
 44. identitate reala...poza postata e a unei fete...iar cand dau click p ea imi ararat ca acel blog nu mai exista...

  RăspundeţiȘtergere
 45. si eu facut o colaborare cu aceasta firma si deja am fost chemata la o preselectie asa ca nu stiu ce sa zic:) astept sa vad despre ce este vorba

  RăspundeţiȘtergere
 46. esti fata mai mihai sau barbat de te ascunzi sub chip de fata ca sa stim asa doar esti om serios

  RăspundeţiȘtergere
 47. Si eo am patito astazi miau zis k ami ofera 200 euro/luna si kestii deastea,,ma abordase ur rocker cu 7 kg de cercei in ureche,,miau cerut si mie 600 lei dar am refuzat sa le dau,mam gandit k e ceva ineregula

  RăspundeţiȘtergere
 48. cum sa dai ca data de contact un id de messenger pe care si eu pot sa il fac?speram sa imi lasi mail-ul unui trust de presa cu care lucrezi:))cica sri.neamt@gmail.com=))nu iti este rusine pisatule si pedofilule care esti?te folosesti de acest forum pe care oricine il poate infiinta ca sa obtii numere de telefon si id-uri de messenger de la fete prost informate si influentate cica de un mare ziarist:))sa fim seriosi SRI-ul are mail pe gmail=))eu din cate am auzit pot sa zic ca urmareste sa intretina relatii sexuale cu domnisoare pe care el le convinge ca au luat teapa si le poate ajuta cica sa isi recupereze asa zis banii deja pierduti.este un frustrat sexual care inca traieste cu parintii si ca idee daca tot ce spune el era adevarat aceasta agentie era mai cunoscuta ca `Elodia`:))iar romanul prost trebuie sa il creada pe el pentru ca a scris un banal articol la ziar care are tenta de publicatie de scandal.el tot posteaza id-uri si nr de telefon pt ce?de ce nu posteaza dovezi?chiar va rog sa il contactati dar aveti grija de fetele si prietenele dumneavoastra.parerea mea e ca el oricum va ramane un anonim ca si ceilalti care il urmeaza si il si aproba.nu inteleg cum asa un mare ziarist ca el nu a facut deja totul public prin intermediul unei televiziuni nationala si a hotarat sa infiiteze un forum de tot cacatul?daca suntem in romania si nu avem cunostinte destule trebuie sa credem tot ce scrie un mare ziarist cum se vede el?astept numele voastre complete si va garantez ca a 2a zi o sa va infiintez cate un forum pt fiecare in care voi scrie ce cred eu de cuviinta si sa vedem ce o sa postati si voi pe forumul dedicat voua...sper doar ca mamele voastre sa nu stie sa foloseasca google:))hai pa la toti care vor sa devina vedete cu 60 de ron:))

  RăspundeţiȘtergere
 49. va rugam sa evitati limbajul licentios. Pentru cei care vor sa ia legatura cu trustul de presa la care lucrez, telefonul este 0233/237.141 (cereti cu Mihai Sava, sau la Eveniment special - Investigatii)iar adresa web www.realitateamedia.ro.

  RăspundeţiȘtergere
 50. din cate vad eu pe acest blog firma arte casting models se pare ca a fost identificata ca existand in is si nt.ce legatura au plangerile de pe suceava si bihor cu ei?:))

  RăspundeţiȘtergere
 51. si eu am fost mintita azi...am platit 60 de lei...si a ramas ca o sa ma sune ei ....ce sa fac acuma?

  RăspundeţiȘtergere
 52. buna! numele meu este boaru ana maria si sunt din piatra neamt...am cazut si eu in plasa lor ...am platit acei 60 de lei si taxa de 198 de euro taxa care au zis ca o platesc pt album si pt cursuri care incep intr-o anumita perioada si mai exact era la sf lunii octombrie...si bineinteles ca nu era adevarat si cand m-am dus sa le cer explicatii mi-au zis ca am inteles gresit...ca cei 198 de euro erau doar pt album si cursurile incep la sf lunii noiembrie...mi-au zis ca ma suna ca am fost selectata de la bucuresti sa particip pt nishte reclame de produse cosmetice de la oriflame si nu mai stiu de la care alta firma,mi-au zis ca ma suna in 2 saptamani si nu m-au sunat nici in ziua de azi...si chestia asta s-a int acum mai bine de o luna...a fost prima,singura si ultima greseala de genu asta p care am facuto si imi pare rau si pt cei care sunt in aceeasi situate ca mine

  RăspundeţiȘtergere
 53. fratilor multumesc si eu ca mi-ati deschis capul...am cam picat in plasa....tocmai am achitat si eu 200 de roni si mi-am mirosit si mie ceva ca nu e in regula....si numai bine ca v-am gasit si pe voi pe aici...sunt in iasi nenorocitii si fac tot mai multe victime....cum sa procedez?cred ca ar fi mai bine sa merg la politia economica sau undeva....nu?sunt din iasi

  RăspundeţiȘtergere
 54. si pe mine m-au acostat azi , pe INDDEPENDENTEI, IN IASI.....SI LA FEL CAND M-A DUS SUS IN AGENTIE MEI-A VB O TIPA FOARTE RAPID SI CAND A ZIS DE CEI 60 DE RON SI CA TREBUIE SA-I ACHIT PE LOC SI CA VAI E SINGURA MEA SANSA ... M-AM CONVINS CA CEVA E IN NEREGULA SI NORMAL CA NU AM DAT NICI UN BAN....DECI BE CAREFUL!!!!!!!!!

  RăspundeţiȘtergere
 55. salut! azi am fost si eu abordat pe strada de cei de la A.C.M. si mi s-a parut ca e ceva cam aiurea in legatura cu ei. De la flyer-ul uzat pe care mi l-a dat si care apoi l-a luat inapoi tipa din sediul lor cu care am vorbit (f aiurea mi s-a parut faza :)), graba celor de la sediu de a te face sa platesti taxa de inscriere de 60 RON si mai ales faptul ca pe site-ul "firmei" sunt poze cu unii/unele care au niste fete de distrusi(e) de doamne iarta-ma :))))) scz celor care se simt:))(imediat cum am ajuns acasa am cautat info despre aceasta firma sa fiu sigur ca nu e tzeapa) bine ca nu am platit nimic si eu unul cred ca este o mare vrajeala:))

  RăspundeţiȘtergere
 56. Ma bucur ca v-au fost de folos informatiile si nu ati fost pacaliti asa cum au facut altii

  RăspundeţiȘtergere
 57. Buna tuturor....acelasi lucru mi s-a intamplat si mie astazi..am fost oprita de un tip bineinteles tot in Piata Unirii, am mers la sediul lor.O domnisoara mi-a prezentat oferta lor foarte pe scurt dupa care s-a ajuns la taxa aia de 60 si ceva de ron.Am refuzat sa o platesc bineinteles pt ca sincer nu stiam despre ce este vorba, nu am auzit niciodata de agentia lor si am zis k ar fi mai bine sa ma documentez pt inceput si daca e ok am zis k o sa vin a 2-a zi.Bineinteles ea insista in continuare, de ce nu azi,de ce maine?raspunsul meu a fost "e vorba doar de o zi"..tot nemultumita si frustrata de raspunsul meu..am facut foarte bine pt ca o data ajunsa la scoala colegele mi-au zis "e o mare tzeapa, mi s-a intamplat si mie.am dat banii si atat.sunt niste nesimtiti si fac asta cu toata lumea"....asa k domnul anonim fa bine si stai in bancutza ta pt k probabil esti unul de-al lor...Mare grija aveti si nu va lasati pacaliti de niste idioti ca ei!Nici macar nu sunt niste oameni prezentabili, baietii vai de capul lor, fetele la fel iar unele arata de parca ar fi venite de pe centura..asa arata niste modele, asa arata niste oameni care lucreaza intr-un astfel de domeniu?Rusine sa va fie!Iar voi dragii mei puneti toate detaliile cap la cap si o sa va dati seama k singurul lor obiectiv este de a pacali lumea...a si sa nu uitam de site'ul lor.ala e site?mai oameni buni aveti grija cu oameni k acestia...

  RăspundeţiȘtergere
 58. de ce nu publicati toate comentariile?.le selectati doar pe alea care va convin...

  RăspundeţiȘtergere
 59. Toate comentariile sunt publicate, atata cele pozitive cat si cele negative. Va puteti convinge citindu-le si pe cele anonime, pe care le-am publicat, desi continutul lor este denigrator si de o speta josnica.

  RăspundeţiȘtergere
 60. d-nule mihai sava cred ca ar trebuie sa aveti grija ce se posteaza pe acest site.avand in vedere ca dvs sunteti cel care se ocupa d blog,toate comentariile in care persoanele ce lucreaza la aceasta agentie sunt jignite gen ca zici ca sunt de pe centura si asa mai departe,dvs s-ar putea sa raspundeti.puteti zice orice,dar sa nu faceti declaratii defaimatoare la adresa angajatilor,caci deja se intra la altceva;)as avea o curiozitate:oare domnisoara care a postat afirmatia mai sus mentionata cum arata?:))

  RăspundeţiȘtergere
 61. nu stiu ce sa zic de firma asta poate e poate nu e ok dar dupa parerea mea e mai ok ca multe altele despre care am citit pe net acum ramane sa vedem dau un exeplu fist face models despre ei cred ca am gasit cele mai multe comentarii nasoale ei cred ca nu sunt in regula

  RăspundeţiȘtergere
 62. Incepe sa-mi placa anonimii care ameninta cu procese de calomnie! daca ar avea macar bunul simt sa posteze, MACAR, sub o identitate fictiva....Iar legat de curiozitatea respectivului care se interesa cum arata una dintre partile vatamate care a postat comentariul de pe 14, la ora 21,35, ce sa mai spun. Daca asta e "centrul de interes"........M-am lamurit

  RăspundeţiȘtergere
 63. mai sava da u pana la urma esti fata sau baiat schimba dracu poza daca esti baiat sa te vedem si pe tine sa stim cu cine vorbim

  RăspundeţiȘtergere
 64. Daca va considerati o firma seriasa atunci nu stiu de ce puneti la indoiala frumusetea persoanei pe care chiar voi ati selectat-o!! va cam dati de gol singur...:)))....domnul ANONIM

  RăspundeţiȘtergere
 65. d-nul mihai sava vad ca mai nou ne tot duce cu vb...incearca sa influenteze prin cuvinte si atat...sa posteze macar sub o identitate fictiva...asa cum faci tu??iar legat de centrul de interes...pe fiecare poate sa il intereseze ce vrea...site-ul tau atat interes a putut sa ii trezeasca.nimic mai mult!!:))

  RăspundeţiȘtergere
 66. cata nesimtiere atat sa pierd in viata 200 E da cand o sa li se infunde:))

  RăspundeţiȘtergere
 67. Am pierdut si eu azi 60 lei la ei:((

  RăspundeţiȘtergere
 68. nu stiu ce sa zic ... dar cred ca e o mare minciuna... care am luato si eu... bine ...numai 30 ron ka am zis ka nam bani la mine... si daca ma decid revin... ideea e ca...thx goood... mam interesat e net si am ajuns sa citesc aceste lucruri... mau sunat azi...desi au trecut vreo 14 zile... ca cika au obtinut nush ce contract t mine...si leam zis ka nu ma mai intereseaza... ka nu mai sunt in iasi ca e vacantza si am plecat acasa... si au zis ca nui nicio problema ...acum imi fac griji ka am semnat un contract nush ce... si sper sa nu am probl din cauza asta...etc... sa nu ma fi obligat la nimic...

  RăspundeţiȘtergere
 69. daca ai semnat un contract ar trebui sa ai si tu un exemplar...in caz ca ai,studiaza-l si nu te lasa intimidat

  RăspundeţiȘtergere
 70. TEPARII DE LA ARTE CASTING mi-au promis ca-mi pune una din pozele facute in agentia aia de rahat pe site-ul lor. se pare ca si asta e o minciuna, site-ul ala nici macar nu exista. maine o sa merg la protectia consumatorului sa vad ce parere au si ei despre asta.

  RăspundeţiȘtergere
 71. vad atatea comentarii aici k nici nu stiu ce sa cred:| si eu am achitat o parte din suma si peste cateva ore ar trebui sa ma duc, cik, sa fac poze pt album si sa mai dau o diferenta pana la 100 de euro...si acum sunt descurajata total:|nu ma asteptam sa vad asemenea chestii despre agentia asta...nu stiu ce sa fac si cum sa procedez in continuare k sa nu ajung sa imi para rau...

  RăspundeţiȘtergere
 72. eu sunt de parere ca odata ce acum au imaginea patata, ar trebui sa se tina de cuvant cu tot ce au spus si sa fie conform asteptarilor fiecaruia care a incheiat contract cu ei si sa nu se dovedeasca a fi doar niste "mancatori de bani" ca sa zic asa, ca ei au de pierdut si ar trebui sa se gandeasca, ca pana la urma 200 de euro nu ii iei de pe strada in ziua de azi, mai ales in cazul unui elev sau student.de ex, eu am renuntat sa imi cumpar ceva care de fapt trebuia neaparat sa imi iau si am apelat si la un amanet, numai ca sa platesc o parte din suma ceruta de ei, ca nu pot sa cer de la parinti atatia bani pentru asa ceva, ca ei cu siguranta daca ar afla ar spune ca nu e o agentie serioasa.

  RăspundeţiȘtergere
 73. ce bine imi pare ca toti ati vrut sa fiti modele si sa apareti in reclame:))romania e plina de prosti si totzi care va datzi cu parerea nu suntetzi mai prejos..un craciun fericit pt totzi cei care au luat tzeapa:))

  RăspundeţiȘtergere
 74. sigur ca si eu am picat in plasa lor. de obicei nu cred prostiile lor, dar seara fiind si foarte obosit, nu am gandit clar la ce ar putea fi si am mers..si chiar am ajuns sa platesc prima transa de 66 eur. este vreo sansa prin care daca totusi nu mai primesc banii dati, macar sa scap de ei fara sa mai platesc ceva?

  oricine mai are curajul sa ii infrunte, tot pe blogul acesta sa isi lase date de contact si poate ne vedem la ei la firma.

  iftimeadrian88@yahoo.com

  RăspundeţiȘtergere
 75. domnule Mihai Sava, cum va pot contacta?

  RăspundeţiȘtergere
 76. Adriane, ID-ul meu este departamentinvestigatii@yahoo.com

  RăspundeţiȘtergere
 77. si eu am platit taxa de 60 de ron .si am semnat o fisa de anscriere cred.atat slava domnului. m au sunt si mi au spus k au o oferta ptr mine dar am refuzat.eu am o alta antrebare acum ,banii i am pierdut asata e ,dar cu ce am semnat si cu poza pe care mi au facut o ce se antampla.sunt tot di IASI si antradevar firma este aici AN PIATA UNIRII!!!! AS DORI UN SFAT CE SA FAC MAI DEPARTE.

  RăspundeţiȘtergere
 78. pt anonimul de pe 24 dec...tu crezi ca esti mai presus daca te bucuri asa pentru cei care au intrat in confuzia asta?

  RăspundeţiȘtergere
 79. imi da si mie cineva site-ul lor...as vrea sa vad si eu ce e pe el.....va roggggg!!!!!!!

  RăspundeţiȘtergere
 80. cred ca sunt si eu una din victimele lor ...am dat deja 150 de euro si ar urma ca saptamana viitoare sa mi iau albumul urmand sa platesc alti 50 de euro sunt foarte debusolata am fost la ei si le am spus ca vreau sa reziliez contractul insa mi au precizat ca singura cale ar fi sa pletaesc si ceilalti 50 d euro si apoi sa l inchei ... iar cursurile vor incepe cica din luna februarie ... nici nu stiu ce sa fac le am spus ca intentez proces insa au precizat ca singura cale e sa merg la bucuresti acolo fiind sediul lor ...mai am vreo sansa sa recuperez banii?...sa le mai dau 50 de euro si sa risc:| nici nu stiu cum au atata tupeu pe ei

  RăspundeţiȘtergere
 81. le rup gatu daca ii gasesc

  RăspundeţiȘtergere
 82. le tai limba d minciunosi sai ia dracu in cazan si sa-i arda acolo

  RăspundeţiȘtergere
 83. cum putem sa ne unim si sa ii dam in judecata sa ne scoatem banii inapoi???? am platit deja 150 euro

  RăspundeţiȘtergere
 84. pana la uram o sa se rezolve cu nenorocitii astea retardatI?????

  RăspundeţiȘtergere
 85. puneti-va id-urile aici sa luam legatura unii cu altii:(

  RăspundeţiȘtergere
 86. dohon,lasa un id de mess

  RăspundeţiȘtergere
 87. iftimeadrian88 este id meu, am mai fost cautat de cateva persoane care au luat teapa, cei din iasi, puteti adauga id si sa vedem cum facem, poate mai avem o sansa.

  RăspundeţiȘtergere
 88. imi pare rau de cei pacaliti

  RăspundeţiȘtergere
 89. ieri si eu am platit aceeasi suma de 60 de lei..si din cate vad aici e o mare minciuna..voi contacta si protectia consumatorului..asa cv nu se poate

  RăspundeţiȘtergere
 90. bai.. am paltit 160 ron :((:O Dar, m-am intalnit cu un baiat, si tocmai ce veneam fericit de la aceasta noua sansa a mea de a deveni model..
  acest baiat a observat ce tineam in mana si mi-a spus cateva chestii.. chestii scrise pe acest blog, nu prea am crezut pana nu am gasit.. :((
  ce prost am fost..
  sincer, am inceput sa rad cand am citit blogul, e exact asa cum a fost si cu mn..

  RăspundeţiȘtergere
 91. Ultima informatie ar fi ca, cik, teparii astia s-au mutat din Iasi si ar fi la Suceava. Aveti grija!

  RăspundeţiȘtergere
 92. Mihai, se pare ca te inseli. Teparii inca sunt in Unirii si trag tun dupa tun. Nu stiu de unde ai informatia, probabil se pregatesc sa fuga la Suceava.

  RăspundeţiȘtergere
 93. ink nu s-au mutat, azi am trecut pe langa si erau tot acolo nemernicii l-am vazut si pe cel care m-a abordat se uita lung la mine, si mai inainte m-a sunat sa-mi zica ca, a aparut o oferta de la bucuresti pt mine si sa ma duc cu parintii sa vb, deci feriti-va de acesti nesimtiti!

  RăspundeţiȘtergere
 94. Aveti grija dragilor, nu va lasati pacaliti k, asa cum se vede si la comentarii, multi si-au luat tzeapa

  RăspundeţiȘtergere
 95. sunt unul din "tepuitzi" , id meu e drag0nu69@yahoo.com;cum pot face sa-mi recuperez banii??

  RăspundeţiȘtergere
 96. Sunt in continuare in Iasi. Doi indivizi foarte insistenti sa conduca viitoarele "modele" :str. PIATA UNIRII NR.3 SCARA A-cum scrie pliantul destul de prost facut. Fara etaj sau apartament. Adresa www.art-models.ro poate se va gasi in mileniul urmator pe undeva. Eu cel putin nu am gasit-o.

  RăspundeţiȘtergere
 97. adresa lor de mail s-a desfiintat si in curand se va desfiinta si adresa de la dimiciliul lor.

  RăspundeţiȘtergere
 98. adresa "www.art-models.ro" e valabila da nu la search pe motoare de cautare, ci scrisa direct in bara

  RăspundeţiȘtergere
 99. Pana la desfiintare, astazi in statia de autobuz din Piata Independentei unde-si fac veacul, au mai aparut inca doi impartitori de pliante-total 4. Inseamna ca afacerea prospera.

  RăspundeţiȘtergere
 100. Daca vreti sa va recuperati banii, uniti-va si faceti o plangere comuna la Politie; oricum dati duma sa nu se mai pacaleasca si altii

  RăspundeţiȘtergere
 101. chiar sunt in iasi acum. M-au abordat si pe mine de mai multe ori,pentru ca trec foarte des prin Piata Unirii, dar i-am refuzat inca de la incaput pentru ca nu mi-au inspirat incredere baietii care imparteau plinte. Colega mea de camera insa nu a fost mai norocoasa ca voi. A fost si ea in "sediu" unde o fatuca cu un papagal bun care stia sa linguseasca a convins-o sa se inscrie daca platea suma de 60 ron. Acum, ea a dat banii,a facut poze,dar mi-a zis ca nu a semnat nici un contract ci doar o foaie de inscriere. A citit si ea ce scrieti aici si e destul de suparata. I-au zis ca o vor suna daca vor gasi vreo oferta. Sper sa gasiti o solutie sa-i infundati pe nenorociti, pentru ca merita dusi la esafod si impuscati mai ceva ca Ceausescu.

  RăspundeţiȘtergere
 102. sunt in iasi in piata unirii.acest lucru am patit si eu..i-am zis domnisoarei k nu am toti banii si am platit doar 20 lei,restu ramanand sa-i dau maine..noroc de site-ul vostru k mi-am dat seama.dar din cate stiu eu un contract trebuie sa aiba niste clauze,sa iti ia o adresa,un cnp,o semnatura si o stamplia..dar aici nimic...la adresa a scris simplu: IASI....mie nu mi-a dat nicio copie.iam dat doar numele si nr de tel.credeti k are sa-mi faca ceva???eu am vb cu un fost politist si mi-a zis k nu are ce sami faca...nu le voi mai raspunde la telefon.DAR MAI ASTEPT PARERI DE LA VOI.

  RăspundeţiȘtergere
 103. si dak se poate imi puteti da un nr de tel al acelor escroci k sa nu le raspund??cei din iasi....

  RăspundeţiȘtergere
 104. 0748466487, asta e numarul lor.

  RăspundeţiȘtergere
 105. acu ceva timp am fost pus in aceiasi situatie mai exact pe 06-01-11
  un indivit pe independentii ma luat cu vorba ca el selecteaza vedete si bla bla bla ok ,ma dus in sediu unde o domnisoara foarte draguta dar si foarte vorbareata ma convins sa platesc o suma de 59,50lei taxa de inscrire ,suspiciunile au aparut cand incercand acasa sa dau de situl lor nu am reusit .
  Astazi m-au sunat ca cica a apparut o oferta si sa ma prezint maine cu parintii ,noroc de acest blog ca m-am convins cine-s cu adevarat
  uitati numaru de pe care am fost sunat 0746863891.
  Eu zic sa ne adunam intr-o zi toti astia "pagubiti" sa mergem sa ii luam un pik pe sus.

  RăspundeţiȘtergere
 106. Cotele apelor Bahluiului. Impartitorii au crescut la 5 astazi. Preveniti cat mai multe cunostinte, care sa faca la fel si ele in listele lor de mess sau alte retele de socializare. Eu am reusit sa scap asa 3 persoane in doua zile, dupa mesajele de multumire cel putin. Pana la alte masuri cred ca e cea mai eficienta in situatia data, cand legal nu prea ai ce le face.

  RăspundeţiȘtergere
 107. Buna,
  Si eu sunt din Iasi si tocmai am fost o victima a acestor nesimtiti.Ieri m-au abordat 2 baieti pe strada,in zona Independentei, si foarte insistenti m-au invitat la sediul lor.Eu foarte grabita fiind, am refuzat dar au zis ca e un sondaj care dureaza doar 2 min.In fine,am mers si m-au intampinat 2 fete care au inceput sa dea cu papagalul,ca arat foarte bine,tot felul de complimente,etc si m-au convins de am platit un avans de 25 lei.Le-am explicat ca nu sunt persoana potrivita si ca nu ma intereseaza ,insa m-au fraierit in cele din urma.Nu stiu de ce am dat banii aiurea pt ca nu imi mirosea mie ceva a bine.Nu ai cum sa devii model peste noapte ....Sper ca si alte fete sa citeasca comentariile acestea si sa nu cada in plasa...e o mare inselatorie.

  RăspundeţiȘtergere
 108. Deci eram acolo, 2 indivizi din trei m'au apostat cu o invitatie de a merge in sediul firmei lor.si cand am ajuns acolo mi'au dat de m'au julit cu 60 de lei.deci eu m'am chinuit foarte mult sa fac banii aia si ei m'au dat de m'au julit.si atunci am "primit" perversa ca pe Tg Ocna si mi'a deschis aicisa cu un contract de promovare.acum suntem in curs de reziliere.(in asteptarea banilor dati pana acum.)E FRUMOS,DA' NU PREA!.

  RăspundeţiȘtergere
 109. ORI SUNTEM GOLANI,ORI NU MAI SUNTEM?!.SUNTEEEEM!

  RăspundeţiȘtergere
 110. teparii au site "nou" :) art-models.ro

  RăspundeţiȘtergere
 111. buna, si eu sunt din iasi si am avut onoarea de a face cunostinta cu "celebri vanatori de vedete", moment care m-a costat 60 de ron. luni urmeaza sa merg la ei, ce tactica ar trebui sa aplic ca sa-mi recuperez banii, sau sunt cam irecuperabili...:( astept pareri

  RăspundeţiȘtergere
 112. imi pare rau sa te dajamagesc dar banii nu'i mai recuperezi la fel am patzit si io!

  RăspundeţiȘtergere
 113. unde sunt in iasi ca dac ii gasesc le dau foc

  RăspundeţiȘtergere
 114. Pe mine m-au tepuit in Piata Unirii (statia 28), am trecut zilele astea pe acolo si inca racolau fete..

  RăspundeţiȘtergere
 115. daca sunt probleme de anul trecut, de ce au rezistat pana acum. nu poate nimeni sa-i opreasca? s-a anuntat politia?

  RăspundeţiȘtergere
 116. aveti grija,ii racoleaza si pe cei cu copii mici ,am patit si eu,am o fetita de 4 ani,,am ajuns la concluzia ca suntem prea naivi,ori prea dornici sa facem bani din nimic

  RăspundeţiȘtergere
 117. oameni buni! sunt niste tigani borati care stau pe strada si acosteaza...nu de fapt nu acosteaza...abordeaza orice fata. eu am 80 de kg numai fata de fotomodel nu am si m-au intrebat si pe mine! nu e clar ca is escroci? Deci, nu spuneti ca sunt o fata frustrata si imi pare rau ca nu pot deveni fotomodel. eu i-am refuzat de fiecare data si as fi facut asta chiar daca eram supla. deci...judecati voi...mie mi se pare ca din start nu au nicio credibilitate pentru ca PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU ABORDEAZA FETE PE STRADA!!!! ati auzit cumva pe cei de la Studio9 sau orricaaaaree alta agentie de fotomodele sa 'agate' fete pe strada??? PROSTILOR!

  RăspundeţiȘtergere
 118. doamne mare-i gradina lu Dumnezeu

  RăspundeţiȘtergere
 119. Mare-i gradina ta doamne

  RăspundeţiȘtergere
 120. tot in iasi m-au abordat si pe mine...mi se pareau multe chestii suspecte...dar am acceptat sa merg azi la interviu si da, aceeasi poezie..bla bla..si multe evenimente bla bla.ma bucur ca am gasit blogul asta:d sper sa fie toate fetele inspirate sa dea un search pe google inainte de a da cei 198 euro.sunt sigura ca mai devreme sau mai tarziu vor primi ce merita.cei ca ei ne fac tara de ras prin inselaciunile lor.RUSINE!

  RăspundeţiȘtergere
 121. si eu am fost tepuit de 60 de ron.bine k a fost doar atat.60 ron nu inseamna mult,198 euro da!!am fost si la interviu,am zis k am gasit pe internet acest blog.au incercat sa ma convinga ca nu e adevarat,k e doar un blog personal.dar tot nu m-am lasat convins sa platesc 198 euro.acum am auzit ca au aprut si in ziar.sa vad ce mai au de zis acum in apararea lor:)sunt niste tepari!!nu inteleg totusi cum pot insela atatea persoane fara sa fie trasi la raspundere!nu mai exista lege?

  RăspundeţiȘtergere
 122. la fel ca si voi am fost si eu pagubit si am platit 60 de ron, cei pagubiti sa ne intalnim cu totii si sa ii arajam un pic ca la moddeling, id-ul meu e tudor460@yahoo.com.

  RăspundeţiȘtergere
 123. saptamana trecuta am fost si eu oprit de niste indivizi, insa i-am refuzat. Peste doua zile, aceiasi baieti, m-au oprit din nou, aceeasi poveste, etc. Azi am gasit acest blog. Sunt sigur ca cei de la "agentia" de modeling stiu si ei despre el, ca il citesc periodic (mi-am dat seama dupa unele comment-uri). Acum, baieti, daca cititi si commentul meu (sper), sfatul meu este sa fiti mai atenti pe cine abordati. Pentru ca daca voi fi oprit si a treia oara, acum ca stiu despre ce este vorba, s-ar putea sa va las cu ochii vineti. Ah....si sa va duceti la politie sa ma reclamati dupa aia, dar mai intai sa spuneti si de ce ati luat-o peste ochi...Hai pa.
  PS: Complimentele mele autorului acestui blog, pentru un moment am fost tentat si eu sa platesc acea taxa a doua oara cand am fost oprit.

  RăspundeţiȘtergere
 124. Multumesc pentru complimente si sper ca acest blog sa-i ajute si pe altii sa nu cada in capcana!

  RăspundeţiȘtergere
 125. SC angajează fete ca hostess, aspect fizic plăcut, aptitudini de comunicare şi reprezentanţi stradali, relaţii cu publicul. tel 0748466487. ce zice-ti de acest anunt din ziarul evenimentul de iasi. Nu am fost tepuita dar mi se pare incredibil ca aceasta firma inca mai functioneaza si mai inseala oameni

  RăspundeţiȘtergere
 126. Buna ziua la toata lumea. Si eu am platit cei 60 lei si am fost chemata astazi la un interviu impreuna cu parintii. Noroc de blogul lui Mihai Savu ca am inteles cum sta treaba cu aceasta firma de 2 lei. Parerea mea este ca ar trebui sa ne adunam mai multi, cei ce au luat teapa, si sa facem plangere la politie, sa chemam televiziunile, sa fie cunoscuta firma escroaca. Pe timp de criza si cei 60 ron conteaza. Nu imi permit sa ii arunc pe nimic. Eu sunt din Iasi. Astept pareri:)

  RăspundeţiȘtergere
 127. Sunati la toate redactiile ziarelor din Iasi. Si la toate televiziunile. Si cu cat mai multi oameni vor suna cu atat cresc posibilitatile de a fi mediatizata treaba asta. Domnul Sava e in Neamt,e o initiativa laudabila si merita felicitat,insa voi sunteti in Iasi. Cine si-a luat teapa trebuie sa anunte presa din Iasi. Cu cat mai multi,cu atat mai bine.

  RăspundeţiȘtergere
 128. Sunati la toate redactiile ziarelor din Iasi. Si la toate televiziunile. Si cu cat mai multi oameni vor suna cu atat cresc posibilitatile de a fi mediatizata treaba asta. Domnul Sava e in Neamt,e o initiativa laudabila si merita felicitat,insa voi sunteti in Iasi. Cine si-a luat teapa trebuie sa anunte presa din Iasi. Cu cat mai multi,cu atat mai bine.

  RăspundeţiȘtergere
 129. E o mare "vrajeala" la Art Models, nu au nici macar o colaborare cu vre-o casa de productie sau vre-un eveniment monden cu prezentari. Angajatii de pe strada i-ti fac fel de fel de promisiuni false,cand i-ti este prezentat contractul se vorbeste despre mii de euro, iar cei pacaliti poate nici macar nu au o pregatie in domeniu.Stiu ca daca esti "incepator" si ai mai putin de 1 an XP contractele nu sar peste 400-500 euro iar ca model trebuie sa ai si o constitutie atletica peste limita medie indiferent ca esti baiat sau fata, in special baiat, iar cei din strada se baga in seama si cu un om de 140 cm.Parerea mea este ca se iau banii de pe voi si nu beneficiati de nimic.Va salut cu respect.Ciao.

  RăspundeţiȘtergere
 130. Mda... Am luat si eu teapa de 60 de lei. Trebuia sa imi dau seama dupa faza cu pliantul, faza dubioasa pe care o firma serioasa, care se respecta nu ar indrazni sa o faca. Cum dracu sa imi prezinte un pliant vai de capu` lui si sa mi-l ceara inapoi? Prost am fost... In fine nu e problema de 60 de lei dar sper sa nu mai cada si altii in aceasta capcana si... poate facem ceva in legatura cu asta...

  RăspundeţiȘtergere
 131. Am facut si eu un post pe blogul meu despre asa-zisa firma Arte Casting Models din Iasi: eu-style.testededragoste.net/2011/02/arte-casting-models-iasi-teapa-mare.html. Sa speram ca nu vor mai cadea si altii in plasa acestora.

  RăspundeţiȘtergere
 132. buna.si eu am patit azila fel.sunt din iasi si in jurul orei 14:50 am fost oprita de un aiat care mi a zis sa i acord 5 min pt cateva intrebari si ma dus pe strada independentei in iasi unde am platit taxa de inscriere de 60 de lei si 100 de lei pt asa zisul contract.fiind prima rata si mi au cerut cat mai repede restul sumei pena la 198 de euro si sa ma prezint duminica la cursuri,va rog spuneti mi daka mai am vreo sansa sa recuperez bani.

  RăspundeţiȘtergere
 133. buna tocmai am luat si eu o teapa mare de tot....am fost cu surioara mea si am platit prima data 60 lei inscrierea si zilele trecute am mai dat 1 mil si jumatate ....un mare noroc ca am gasit siteul ca aveam de gand sa imprumut cei 198 e sa achit tot odata

  RăspundeţiȘtergere
 134. Cei care ati fost pacaliti si ati achitat prima transa, nu mai dati bani. Faceti plangere la Politie, pentru inselaciune. Vedeti ca sunt foarte multi din Iasi care au fost inselati. Intalniti-va toti si faceti toti cate o plangere, in acest fel sunt mai multe sanse.

  RăspundeţiȘtergere
 135. Buna ziua din nou! Dupa parerea mea, ar trebui sa facem ceva cat mai repede, pentru ca firma asta fantoma tot continua sa faca victime. Poate stabilim o intalnire cu cei ce au fost pacaliti si mergem la politie sa vedem ce putem rezolva. Totusi, nu inteleg. A fost dat si in ziar faza cu asa zisa firma Arte Models. Politia doarme? Controale nu i se fac firmei asteia? Si mai e si in centrul Iasiului. Halal.

  RăspundeţiȘtergere
 136. sunt din iasi si azi am fost agatat si eu dar numai ca eu lucrand la o firma de internet si obisnuit "nu stiu, caut pe google" am aflat ce este de fapt cu aceasta firma .care vrea sa ne adunam sa le facem ceva, nu stiu...macar sa stam acolo in fata sediului si sa prevenim lumea ca asta e legal ca ilegal le'as face eu multe.in ziua de azi uni oameni lucreaza zi si noapte pt niste banuti pt familie si asta sau trezit sa faca asa ceva in centru orasului.
  p.s. articolul de pe www.adevarul.ro l'am luat si am facut un print screen. am sa il multiplic si am sa il lipesc prin centru ca mai bine dau bani pe asa ceva decat lor!

  RăspundeţiȘtergere
 137. BRAVO PT TOT ARTICOLUL !!! nu am luat'o si nu doresc la nimeni !!!

  RăspundeţiȘtergere
 138. Ar trebui sa facem ceva. E buna si ideea cu lipitul afiselor prin centru.

  RăspundeţiȘtergere
 139. buna ziua si eu am fost la interviu si tot astep raspuns dar dupa cum vad este intradevar teapa

  RăspundeţiȘtergere
 140. buna...problema e ca eu am semnat contractul cu ei? ce sa fac?

  RăspundeţiȘtergere
 141. daca am semnat contractul cu ei, si am achitat doar prima transa...pot sa dea in judecata? sau doar ne sperie?

  RăspundeţiȘtergere
 142. Doar incearca sa va sperie. Cum sa va dea in judecata daca ei nici nu functioneaza in legalitate?! Ma repet: nu le mai dati banii k e o mare TEAPA! Eventual propun ca cei pacaliti sa trimita, prins sms, tuturor cunostintelor, link-ul cu acest articol, pentru ca teapa sa fie mediatizata si sa nu mai fie si alti pacaliti. Eu am facut asta in Neamt.

  RăspundeţiȘtergere
 143. Ceva tot e spre bine. Numarul celor care racoleaza s-a micsorat. O fi din cauza frigului.

  RăspundeţiȘtergere
 144. Nu se mai spune nimic despre agentie??Gata ati tacut toti??eu sunt bucuros cand vad atatia prosti care si-au luat tzeapa..pentru ca-mi creste portofelul.. :)) ...ma distrez foarte tare..citesc in fiecare zi o gramada de balarii pe care le postati..in loc sa va duceti sa faceti poze la agentie sa deveniti modele :)) va pupa Jean...

  P.S. Agentiile de publicitate si modeling sunt o sansa pentru toata loomea care incredere in asa ceva... ;)

  RăspundeţiȘtergere
 145. "jean" cam cati ani ai ? 12-13? sau doar la nivelul asta e gandirea ta? i-ti creste portofelu'?:> oare daca esti printre cei care dau tztepe i-ti permiti sau "sefii" tai i-ti dau voie sa postezi pe bloguri cuvinte atat de jignitoare persoanelor care poate au fost amagite?cam trancalau esti...din ce sat se trag stramosii tai? esti descendent din cioban sau vacar? leaga porcii gay.Ciao copii.

  RăspundeţiȘtergere
 146. daca am platit 100lei si acum mau sunat si mi`au zis k dak nu achit toata suma ma dau in judecata...poate sa ma dea??ast rasp.multumesc.

  RăspundeţiȘtergere
 147. Nu te da nimeni in judecata, stai linistit. Numai nu le mai da banii, vezi k si altii au patit la fel. Gasesti mai multe in comentariile anterioare.

  RăspundeţiȘtergere
 148. va multumesc mult ca asa am descoperit si eu azi cine sunt,am achitat doar 20 de lei,m-au acostat in piata unirii.Fetelor e jaf pe fata ,nu mai mergeti acolo si nu le mai dati nimic.

  RăspundeţiȘtergere
 149. am 17 ani si m-am inscris la aceasta agentie,am semnat un formular de inscriere desi sunt minora si am platit taxa.knd i-am zis mamei si-a dat seama k ceva nu este in regula.am fost si la interviu si acolo am cerut banii inapoi.d-ra ne-a zis k taxa este nereturnabila,si a izbucnit un scandal.a intervenit inca o fata de pe acolo care parea ca comanda.s-a ajuns pana acolo incat ne0au amenintat ca or sa cheme garda si kiar a lovit-o p mama mea.mie mi-a fost rusine,dar a cum k am gasit acest blog si m am convins cum sta treaba,imi pare rau k nu a facut mama scandal mai mare.niste prosti needucati!mama femeie in toata firea sa o loveasca o copila proasta!ne-a fost frica de amenintarile lor dar trebuia sa chemam politia k totusi au lovit un client in agentie si plus k eu sunt minora si am semnat.

  RăspundeţiȘtergere
 150. Din pacate am fost si eu pacalita.M-au acostat pe strada.Eram cu fetita mea.am platit avansul de 20 lei si am completat si un formular.oare pot aparea repercursiuni?Dupa ce am citit atatea nu am de gand sa merg la interviu maine. va multumesc pentru informatie.

  RăspundeţiȘtergere
 151. mare-i gradina lu Dumnezeu

  RăspundeţiȘtergere
 152. am platit 66 euro pana acum si dupa ce am vazut ce s-a scris in ziar si aici m-am dus la ei sa reziliez contractul. si mi-au zis k nu pot sa-l reziliez decat dupa ce platesc toata suma de 198 euro... au zis k dak se ajunge in instanta trebuie sa platesc intreaga suma a contractului de 1000 de euro... acum nu stiu ce sa fac... a mai fost cineva in aceeasi situatie? ce ati facut?

  RăspundeţiȘtergere
 153. E incredibil ce lume fricoasa,ce fricosi sunt romanii..daca eram in Albania teparii astia erau demult lichidati..dar noi nu,noi suntem civilizati,suntem educati,suntem superiori,nu inapoiati ca albanezii. Uite asa se dau tepele,civilizat.

  RăspundeţiȘtergere
 154. E incredibil ce lume fricoasa,ce fricosi sunt romanii..daca eram in Albania teparii astia erau demult lichidati..dar noi nu,noi suntem civilizati,suntem educati,suntem superiori,nu inapoiati ca albanezii. Uite asa se dau tepele,civilizat.

  RăspundeţiȘtergere
 155. sie u am luat teapa astazi....

  RăspundeţiȘtergere
 156. nu mai zice nimeni nimic acum?pana la urma e vraja?"praf de stele" sau pe bune voi vedea copii din Iasi vedete la Milano,Paris,Londra,New York, Japonia? =))

  RăspundeţiȘtergere
 157. Haha.Sunt din iasi si am 18 ani.Astazi (23.03.2011) in Iasi mai exact in statia din zona Piata Unirii am fost abordat de un individ cu un fluturas in mana.Este vorba evident de aceasta “firma” SC.Arte Casting International.SRL.Bineinteles am intrat inaunutru iar o domnisoara foarte amabila a inceput sa-mi rosteasca un text invatat pe de rost.Am intrerupt-o de cateva ori in mod intentionat ca sa observ cum i se taie firul.Dupa ce mi-a cerut suma de 60 de lei reprezentant taxa de inscriere i-am spus de asemenea tot in mod intentionat ca am decat 10 lei la mine.Respectiva mi-a trecut numele pe o foaie asigurandu-ma ca am locul rezervat doar pana la ora 17:00 daca revin cu suma respectiva.Am iesit afara si l-am luat la intrebari pe cel ce ma abordase pe strada.L-am intrebat pe ce criteriu selecteaza oamenii pe strada, cu cine semnez contractul si in ce consta acest contract, care este garantia contractului si daca il pot semna in fata unui avocat.Evident ca omul s-a blocat si mi-a spus ca toate detaliile le pot afla la colega lui.
  Asadar, oameni buni nu mai fiti atat de increzatori in astfel de situatii.Nu vine nimeni la voi sa va ofere din prima un contract si sa va promita castiguri de sute de euro lunar.Iar daca, cadeti prada unor astfel de capcane aduceti-va aminte ca suntem in Romania si cu atat mai mult sunt sanse sa luati tepe mult mai mari.
  Sper ca pana la urma sa se gaseasca cineva in stare sa le faca jocul oamenilor astora care se ocupa cu astfel de gainarii.
  Credeti ca ar merita sa le fac jocul semnand intentionat contractul respectiv de 60 de lei, toata treaba asta fiind filmata cu o camera ascunsa ? As putea rezolva ceva cu treaba asta?

  RăspundeţiȘtergere
 158. :)) cei mai retardati oameni...bagami-as pl in ei m-am intalnit si eu azi cu ei in piata unirii...am fost chemat sa platesc cei 60 de lei si m-am facut ca nu am decat 30...mi-au zis sa revin maine cu restul sa-i achit...din cate vad este o teapa cat se poate de mare...si va multumesc ca m-ati informat:) si va sigur ca nu vor scapa asa de usor...:)

  RăspundeţiȘtergere
 159. daca am intrat pe acest site e clar ca si eu am fost tzepuita sau cel putin asa cred din mesajele de mai sus.am fost abordata pe strada pe 22martie,am platit atunci toata suma adik 60lei pt.inscriere.pe 23seara m-au sunat si mi-au spus sa vin la sediu pe 24la ora 14:30 am fost curioasa fiind ce vor.cand am ajuns akolo m-au intrebat dak sunt alergica la produse cosmetice si la mancare,le-am spus ca nu si m-au intrebat dak mai am si alte intrebari legate de firma.iar eu bineinteles ca i-am intrebat dak mai urmeaza si alti bani datisi mi-au spus ca nu.(m-am gandit si eu k e tzeapa si de asta am intrebat)am mai intrebat cand o sa-mi apara poza pe site si mi-a spus ca dupa 30zile de cand am facut poza.am mai intrebat cand o sa fie prima prezentare si mi-au spus ca dupa ce apare poza pe site sa astept telefon sa vada ce firme ma solicita.mai astept pana dupa pasti.pe 27aprilie sunt la ei si fac o panarama akolo k la tigani dak incearca sa ma dea afara,ma prezint si cu politia,am pastrat si bonul fiscal si pliantul de la ei,asa ca am o mica dovada.daca vreti sa va asociti mai intrati pe site si lasati msg,poate ne intalnim toti sa mergem si sa ne cerem banii inapoi.dak politia nu actioneaza sa ne facem dreptate singuri,le darmam toata firma.

  RăspundeţiȘtergere
 160. de unde ai picat draguta?yo deja am 2 colaborari cu ei.

  RăspundeţiȘtergere
 161. esti cumva din firma?de spui k ai avut colaborari?toata lumea se plange de firma asta si te-ai trezit tu?ai sa fim seriosi...

  RăspundeţiȘtergere
 162. oamenii si-ai facut treaba sa ia banii la Isesni si acum pleaca, sediul e de inchiriat de azi 7.4.2011.deci unde sunt colaborarile si prezentarile de moda promise de curvele alea imputite?! in contract nu scrie nicaieri ca ei au obligatia de a oferi vre-un beneficiu celor ce "cotizeaza 200 parai" dar esti obligat sa platesti suma integral sau 3 rate de 66 euro.deci unde pula mea este castigul si experienta "modelelor" ,doar o diploma care e facuta la PIM si scrie F.B. sau Bine?

  RăspundeţiȘtergere
 163. acum nu mai sunt nici in piata unirii au plecat si au pus afis cu petru spatiu de inkiriat

  RăspundeţiȘtergere
 164. desteptul promite si prostul trage nadejde pe pricipiul asta functioneaza eii crdetima no sa le merag forte mult timp au avut un procese si altele sunt in curs de desfasurare...sper

  RăspundeţiȘtergere
 165. a incercat cineva să-i sune? de curiozitate, după ce au dat la inchiriat spațiul din iași ?

  RăspundeţiȘtergere
 166. de saptamana trecuta sunt in targu-jiu.am luat si eu teapa,pe langa alte zeci,dak nu sute de fete si baieti.promit sume de mii de euro pt fiecare reclama pe care o vom face.pt inscriere am platit o taxa de 60 ron.apoi,peste 5 zile am fost sunata pt a incheia contractul si mi-au fost ceruti 298 de euro pt un contract de 2 ani,sau a doua varianta,198 de euro pt cel de 1 an.dar incerca sa ma convinga k e mult mai avantajos cel pe 2 ani de zile.am avuat norocul k nu au fost parintii de acord,iar cand am plecat din sediu,am fost oprita de unul dintre angajati si mi-a zis sa-mi ascult parintii k fac bine.va rog sa aveti grija deoarece vor reaparea peste cativa ani sub un alt nume.am inteles k fac aceasta de 12 ani.

  RăspundeţiȘtergere
 167. stie cineva cum se numesc acum in targu-jiu????

  RăspundeţiȘtergere
 168. salut tuturor...si celor care au luat Marea Teapa -martie 2011-cu nextfashionagency din IASI.
  Of doamne mare e gradina lui d-zeu,e plina de fraieri printre care si eu<<cine face ca mine ca mine sa patesaca".
  M-am dus si eu cu aia mica sa o inscriu la modelling,dupa multe cautari am gasit o agentie" serioasa"nextfashionagency Iasi.M-au pus sa platesc o taxa de 140 de euro dupa care mi-au dat un portofoliu de o calitate ...cu Fetita, m-au pus sa semnez un contract cu ei pentru un an de zile.A mers copilul meu la 4 sedinte dupa care ,hopaaaaaaaaa nu au mai raspuns timp de 1 luna la telefon.deci ce-i de facut?Daca se poate toti cei care au patit ca mine,vor sa stopeze aceasta frauda asa zise-i agentii nextfashionagency din Iasi cu sediul in Podu Ros condusa de Doamna Oana Sabau,sa ma contacteze si impreuna sa stabilim o zi in care sa mergem la politie si sa-i reclamam.Nu va pot spune cum a fost sters entuziasmul fetitei mele cand a aflat ca nu mai poate merge din N motive.Ca sa nu mai zic si de bani care i-am pierdut cu totii,ca doare ce naiba, nu facem banii cu ciocanul nu?
  Apropo cand ma gandesc ca imi lasam copilul pe mana unor tepari mi se face rau.Ce fel de mama sunt OFFFFFFFFFF

  RăspundeţiȘtergere
 169. ti-ai luat bani patroane ce se scrie pe blog?

  RăspundeţiȘtergere
 170. de cand s-a postat pe acest site,s-a facut intr-adevar ceva cu ei?s-a adunat lumea pentru a face ceva?sunt de acord sa facem ceva impreuna impotriva lor dar sa facem odata!!!banii e clar ca nu se vor recupera dar macar vom sti ca nu vor mai intra si altii in capcana lor

  RăspundeţiȘtergere
 171. am luat si eu teapa din cauza lor..imi pare asa rau ca am vazut prea tarziu aceste informatii...eu din pacate am dat toata suma de 198...sunt din iasi..daca stie cineva cum am putea sa imi recuperez banii...acum vad ca au si plecat din iasi...daca ii mai vede cineva prin alte orase sa posteze un nr de tel de-al lor ..aveti grija

  RăspundeţiȘtergere
 172. Nenorocitii sunt la Tg. Jiu, cititi pe: http://www.gorjexclusiv.ro/reportaj/tinerii-pacaliti-de-o-firma-de-modeling.html

  RăspundeţiȘtergere
 173. nenorocit este si asta cu siteul nu vrea sa poosteze ce am scris toti sunteti niste teparii pana si asta care are siteu asta...altfel ar fii postat totul am zis ca nonorocitii aia care neau tras teapa sunt la bacau iam vazut eu de ce nu se afiseaza....?

  RăspundeţiȘtergere
 174. Angajatii firmei sunt foarte tari in gura si nu se pierd usor. chiar daca functioneaza ilegal, ei o tin pe a lor si nu se sperie. eu am renuntat sa ma cert cu ei.

  RăspundeţiȘtergere
 175. zicea mai sus cineva ca au plecat din piatra neamt pentru ca li se aduceau atatea acuzatii. pai si daca erau in regula de ce s`au speriat. aici ei nu si`au indelipnit obligatiile contractului. unde sunt cursurile din septembrie?? ca cica au inchiriat o sala a teatrului tineretului. prea multa abureala. si fetele alea vorbesc repede, mult si prost!

  RăspundeţiȘtergere
 176. sunt la bacau i-am vazut si eu cu flayere

  RăspundeţiȘtergere
 177. Sunt in Tg Jiu, i-am vazut cand am fost in concediu.Am vazut-o pe domnisoara care a aparut in Adevarul de Iasi numai ca acuma a revenit la culoarea care ii tradeaza inteligenta...blond. Se camufleaza, ii este rusine sa nu o recunoasca lumea si apoi sa nu ii mai mearga afacere. Oare ce zice in capul ala minuscul si cu tatele tatuate iesite in afara: "Gata m-am facut blonda, nu ma mai recunoaste lumea." E singura pe care am mai vazut-o din cei care erau inainte.

  RăspundeţiȘtergere
 178. da.........tocmai am luat si eu faimoasa tzeapa:|Apropo,acuma sunt in Cluj pe Eroilor.....

  RăspundeţiȘtergere
 179. Art Casting World au ajuns cu marea lor teapa si in Cluj!!!

  RăspundeţiȘtergere
 180. Salut,
  Emisiunea Cu Ochii'4 de pe TVR1 va prezenta un reportaj despre tzepele trase de anumite firme de casting. Dorim sa filmam si in Piatra Neamt saptamana aceasta povestea cu arte casting si avem nevoie de ajutorul vostru. Ne puteti contacta pe patru@tvr.ro sau la tel. 0740131090?

  RăspundeţiȘtergere